De winterkoopjes van de Jupiler Pro League: aanvallers

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
De winterkoopjes van de Jupiler Pro League: aanvallers
Foto: © SC

De wintermercato is van start gegaan. De koopstorm wordt later verwacht, maar vooralsnog blijft de geruchtenmolen vrolijk draaien. Voetbalkrant.com lijst de komende dagen dan ook 'de koopjes' uit de Jupiler Pro League op. Vandaag besluiten we met de aanvallers.

Door Cédric De Volder

In onze pintjesliga zitten er ook aanvallers die hun waarde eerder al hebben bewezen op de bank. Sommigen kregen van hun club zelfs te horen dat ze op zoek moeten naar een nieuwe werkgever. Maar wie zijn die jongens precies?

De meest gewilde aanvaller luistert dan ook wellicht naar de naam Gohi Bi Cyriac. De spits van RSC Anderlecht verkommert momenteel op de bank in het Astridpark. Nochtans werd de Ivoriaan in 2012 met veel tromgeroffel binnengehaald bij de landskampioen. Cyriac haalde na zijn revalidatie echter nooit zijn topniveau.

Ook Reza Ghoochanejhad wordt regelmatig op de geruchtenmolen gesignaleerd. De Nederlander zit op een dood spoor bij Standard en werd zelfs tijdens de rotatieperiode overgeslagen door Guy Luzon. Nochtans bewijs de spits destijds bij STVV een absolute meerwaarde te betekenen voor een modale eersteklasser.

Ook Yassine El Ghanassy zou zijn laatste wedstrijden in het shirt van KAA Gent kunnen hebben gespeeld. De flankaanvaller is niet de beste vriendjes met Mircea Rednic en onderhoudt een haat-liefdeverhouding met de fans. De Buffalo's zullen een degelijke aanbieding voor El Ghanassy dan ook niet naar de prullenmand verwijzen.

Maar dat is nog niet alles. Er zijn wel meer aanvallers die nog steeds op een verhuis azen. Ook het verhaal van Hamdi Harbaoui bij Sporting Lokeren lijkt geschreven. Zulte Waregem hoopt het vertrek van Habib Habibou op te vangen met David Pollet. En ook Kim Ojo mag verkassen uit de Cristal Arena

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties