Martens: "Kies niet voor het geld of voor de zon"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Martens: "Kies niet voor het geld of voor de zon"
Foto: © SC

Maarten Martens vervolgt zijn carrière bij het Griekse PAOK. De middenvelder benadrukt dat hij niet voor de bankbiljetten kiest. "Ik wil de titel pakken. En in een grotere competitie zal ik de kans niet meer krijgen."

Maarten Martens voetbalt - volgens de overeenkomst althans - vanaf volgend seizoen voor PAOK. De Grieken hopen echter dat de middenvelder zich nu al komt aanmelden. "Maar daarover moeten de clubs beslissen. Ik hoop natuurlijk dat ik meteen kan vertrekken bij AZ. Al blijf ik me sowieso inzetten, hoor."

"Ik kies niet voor het geld of voor de zon", verduidelijkt Martens in Het Laatste Nieuws. "PAOK is een club met ambitie en wil meestrijden om de titel. Bovendien maakt het je als voetballer completer om in een ander land te gaan voetballen."

Toch is de transfer naar Griekenland geen hoogtepunt voor de negenvoudig Rode Duivel. "Ik speelde ooit elf minuten in het eerste elftal van RSC Anderlecht", besluit Martens. "Paars-wit blijft mijn club. Ik stond altijd open voor een terugkeer, maar er kwam nooit een concreet voorstel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties