Transfergeruchten van de dag: Guardiola wil Mata

Transfergeruchten van de dag: Guardiola wil Mata
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De geruchtenmolen zwaait opnieuw de plak in het land van Koning Voetbal. Ook vandaag worden een pak spelers aan een transfer gelinkt. Welke toppers doen hun fans vandaag zweten?

Liverpool denkt aan PSV-kapitein

Liverpool is nog op zoek naar een middenvelder en denkt daarbij aan Georginio Wijnaldum van PSG. Die is al maanden out met een rugblessure, maar zou binnenkort zijn rentree maken. De Eindhovenaren vragen elf miljoen euro voor hun kapitein.

Mata naar Allianz Arena?

Zet Juan Mata zijn carrière verder in de Bundesliga? De kans is bestaande, want Pep Guardiola zou zich maar wat graag versterken met de Spanjaard. Het is echter de vraag of José Mourinho de spelmaker wil laten vertrekken naar het team van Guardiola.

Keer Serviër terug naar Stamford Bridge?

Chelsea zou dan zelf weer dicht bij een akkoord staan met Nemanja Matic. De boomlange Serviër brak destijds niet door bij The Blues, maar is op dit moment sterkhouder bij Benfica.

Manchester United heeft eerste versterking bijna beet

David Moyes lijkt zijn eerste versterking van deze wintermercato beet te hebben. Als we de Britse pers mogen geloven, dan zou Manchester United Fabio Coentrao huren van Real Madrid.

Manchester City wil toptalent wegplukken bij Juventus

Ook die andere club uit Manchester, City, wil zich opnieuw roeren op de transfermarkt. The Citizens lijken hun zinnen gezet te hebben op Paul Pogba. De Franse international zou naar Engeland verkassen en Stevan Jovetic zou de omgekeerde beweging maken en richting Juventus trekken.

City en United gaan strijd met elkaar aan

De twee clubs uit Manchester hebben tot slot ook nog een gezamenlijk target: Luke Shaw. Zowel United als City zijn bereid om ver te gaan voor de bijzonder getalenteerde linskachter van Southampton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties