Ezekiel: "Standard kan zeker kampioen worden"

Koen Donvil
| 18 reacties
Ezekiel: "Standard kan zeker kampioen worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend beginnen onze eersteklassers weer aan de competitie. Standard ontvangt zaterdag ploeg in vorm KV Oostende. Imoh Ezekiel beseft het belang van die wedstrijd.

Ezekiel blikt in een interview op de webstek van zijn club terug op de vakantie en de stage, en kijkt vooruit naar de rest van het seizoen.

"Mijn 3 zussen en broer volgen mijn prestaties in Nigeria"

"Na de laatste competitiewedstrijd ben ik meteen naar mijn familie in Nigeria gevlogen. We zijn met 5 thuis. Ik ben de tweede oudste en heb nog 3 zussen en een broer. Mijn familie kunnen zien is erg belangrijk voor mij. Ze steunen me volop en wanneer we een topper spelen, kunnen ze de match zelfs af en toe volgen."

"Hard gewerkt op stage"

"Nadien gingen we met de club op stage. Het was erg leuk, maar ook zwaar met 2 trainingen per dag. De trainer gaf me er vertrouwen en zei me dat ik me geen zorgen hoef te maken over doelpunten (Ezekiel scoorde in de laatste wedstrijd voor de winterstop 2x tegen Kortrijk, maar stond daarvoor 8 matchen droog). Bovendien werk ik voor het team, we winnen en verliezen samen."

"Zaterdag tonen waar we naartoe willen"

De samenwerking met Batshuayi verloopt perfect. Hij is een geweldige speler. Ik denk dat we voldoende gewapend zijn om mee te strijden om de titel. Dat moet ons doel zijn. Daarom is Oostende komende zaterdag al belangrijk. We kunnen onze ambities meteen kracht bijzetten", aldus de 20-jarige spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties