Transfergeruchten van de Dag: Laat Zulte Waregem Hazard los in ruil voor compensatie?

Transfergeruchten van de Dag: Laat Zulte Waregem Hazard los in ruil voor compensatie?
Foto: © SC

De Belgische eersteklassers hebben de zon achter zich gelaten en bereiden zich voor op het vervolg van de JPL. Ook de geruchtenmolen gaat een tandje sneller draaien.

Club Brugge aast op Algerijn

Club Brugge zoekt aanvallende versterking en komt daarbij uit bij Bagdad Bounedjah. Die 22-jarige aanvaller van het Tunesische Sahel zou voor de doelpunten moeten zorgen bij Blauw-Zwart.

Vargas als pasmunt voor Hazard?

Nu Thorgan Hazard heeft aangegeven dat hij wil vertrekken naar Anderlecht, lijkt Zulte Waregem het moeilijk te gaan krijgen hun goudhaantje nog enkele maanden aan de Gaverbeek te houden. Mogelijk wil Anderlecht als zoethoudertje Ronald Vargas afstaan aan Essevee. Hij zou met de extra concurrentie van Hazard mogelijk toch overbodig worden bij de landskampioen. Ook de piste Cyriac zou nog worden onderzocht, een andere optie is het uitlenen van Dendoncker.

Charleroi wil zich (in het wilde weg?) versterken

Charleroi heeft zich laten kaalplukken de laatste weken. Kaya en Milicevic zijn weg, nu wil het zich opnieuw versterken. De namen die op de proppen komen zijn legio: Croux, Reza, Chevalier, Ulens, Limbombe, Caceres ... Ondertussen zoeken de Carolo's naar een oplossing voor enkele overbodige spitsen.

Chadli wil blijven

Gisteren waren er geruchten dat Nacer Chadli zou willen verkassen bij Tottenham om zo een selectie af te dwingen voor het WK. "Maar ik wil het WK halen via Tottenham", is de Belg nu duidelijk. Geen vertrek voor de flankspeler dus.

Raman volgend jaar in Ghelamco Arena

Benito Raman is volgens manager Louwagie de juiste stappen bij KV Kortrijk aan het zetten om volgend seizoen zijn kans te krijgen bij AA Gent. De aanvaller zal dus volgend seizoen in de Ghelamco Arena te bewonderen zijn en niet meer worden uitgeleend.

Poulsen naar het vertrouwde nest

De Deen Simon Poulsen speelde vijf seizoenen voor AZ, alvorens hij transfervrij naar Sampdoria trok in 2012. Anderhalf jaar later is zijn Italiaans avontuur ten einde: Poulsen kon zich nooit echt doorzetten. Hij keert nu terug naar Alkmaar om daar zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Chelsea flirt met Frans toptalent

José Mourinho hoopt zich in de nabije toekomst te versterken met Kurt Zouma. De 19-jarige verdediger van Saint-Etienne staat alvast open voor verhuis naar Stamford Brigde. "Ik zou meteen naar Chelsea gaan", zo zegt hij.

Drukt Arsenal door voor Kouyaté?

Anderlecht staat niet te springen om Cheikhou Kouyaté deze winter te laten gaan, maar Arsenal en CSKA Moskou zijn van plan een robbertje uit te vechten voor de handtekening van de Senegalees.

Gundogan stap dichter bij toptransfer

Nadat eerder Real Madrid zijn oog al liet vallen op Ilkay Gündogan, zou nu ook FC Barcelona wel wat zien in de spelmaker van Borussia Dortmund.

Seedorf wil meteen eerste transfer realiseren

Clarence Seedorf is sinds vandaag officieel de nieuwe coach van AC Milan. De Nederlander wil meteen versterking halen en denkt daarbij aan zijn landgenoot Tim Krul (Newcastle United).

Nani begeeft zich stilaan naar de exit op Old Trafford

Het verhaal van Nani lijkt ten einde bij Manchester United. Aan interesse in de Portugese dribbelkont alvast geen gebrek. Valencia en Juventus maken jacht op hem.

United denkt aan ploegmaat Mertens

Manchester United maakt ook werk van inkomende transfers. David Moyes zou gecharmeerd zijn door Marek Hamsik, aanvoerder van Napoli en de Slovaakse nationale ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties