Been beseft dat hij moet winnen: "Ik ben ook niet gek"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Been beseft dat hij moet winnen: "Ik ben ook niet gek"
Foto: © SC

Racing Genk maakt een bijzonder lastige periode door in de competitie en na woensdag is ook het bekeravontuur voorbij. Het bestuur sprak het vertrouwen in Mario Been uit maar de coach weet dat de komende wedstrijden over zijn lot zullen beslissen.

Robby Morren in Genk

Genk zakte weg naar de zesde stek in het klassement en een tweede opeenvolgende bekerwinst zit er na de zwakke vertoning aan de kust ook niet meer in. Algemeen directeur Degraen en voorzitter Houben benadrukten dat een ontslag van de coach niet aan de orde is.

"Als wij nog één of twee keer niet winnen, dan komt er een mechanisme op gang."

“Ik heb deze situatie al een keer meegemaakt en dan gaat het altijd om de coach. Het is dan fijn als mensen hun vertrouwen in jou uitspreken, maar ik ben ook niet gek. Als wij nog één of twee keer niet winnen, dan komt er een mechanisme op gang dat totaal anders is", beseft de Nederlander.

“Als we verliezen, dan is de coach de schuldige. Laat ons daar verder niets bij gaan zoeken.  Nu lees ik dat ik niet weet wanneer ik moet wisselen terwijl ik 2 maanden geleden nog de man was die het tactisch goed aanpakte en goede wissels doorvoerde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties