Silke Leynen: "Topmomenten gehad op stage, nu punten pakken"

Silke Leynen: "Topmomenten gehad op stage, nu punten pakken"
Foto: © SC

Vanavond trekt de BeNe League zich terug op gang. Lierse gaat daarin op zoek naar meer punten dan in de heenronde. Eerste klip om te omzeilen: PEC Zwolle.

Door Aernout Van Lindt

Op weg naar het vervolg van het seizoen ging Lierse op stage: "We zijn vijf dagen in Twente geweest. Daar hebben we twee keer per dag getraind om aan de conditie te werken. Het is een hele leuke groep. Op stage hebben we topmomenten gehad, dit is een echt familieclubje."

Dat harde werk moet nu renderen: "Het is de bedoeling dat we nu punten pakken. We werken hard naar de wedstrijden toe. Iedereen vecht voor elkaar, de club is voor iedereen heel belangrijk", aldus Leynen. In de heenwedstrijd tegen PEC Zwolle speelde Lierse gelijk, nu wil het de drie punten wegkapen.

"2e beste club van België worden"

Lierse kampt met een aantal kwetsuren: "Die blessuregolf neem je mee. Het is moeilijk om zoiets op te vangen, maar we willen als club minstens de tweede beste club van België worden dit seizoen. En we willen ook niet onderdoen voor de Nederlandse ploegen."

Het valt op dat Lierse in de nationale ploegen goed vertegenwoordigd is: "Dat is goed. Het geeft een boost dat we zoveel internationals hebben, zij brengen toch ook altijd iets bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties