Geen verrassingen in Premier League

Caroline Tonnelier
| 7 reacties
Geen verrassingen in Premier League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 22e speeldag in de Premier League heeft voorlopig geen grote verrassingen opgeleverd. Zowel Arsenal als Manchester City konden de drie punten thuis houden.

Arsenal-Fulham 2-0

In de Londense derby hield Fulham behoorlijk lang stand, maar in de tweede helft moesten de bezoekers zich toch gewonnen geven. Het was uitblinker Cazorla die op amper vijf minuten tijd de wedstrijd besliste. De Spanjaard bezorgde met twee doelpunten een vijfde opeenvolgende zege, waardoor Arsenal zijn leidersplaats vasthoudt.

Manchester City-Cardiff City 4-2

Eerste achtervolger Manchester City houdt de druk op de koploper hoog. Dzeko opende de score met al het honderdste doelpunt van The Citizens dit seizoen. Net voor het halfuur kwam Cardiff verrassend langszij via Noone. Lang konden de bezoekers niet genieten van de gelijkmaker, want Jesus Navas bracht City even later opnieuw op voorsprong. Na de pauze bouwden Yaya Touré en invaller Aguëro de voorsprong verder uit. In de slotfase kon Campbell nog milderen tot 4-2. Kompany speelde de volledige wedstrijd bij de thuisploeg. 

Overige uitslagen:
Crystal Palace-Stoke 1-0
Norwich-Hull 1-0
West Ham-Newcastle 1-3

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties