Reactie Gillet: "Schrik om te verliezen?"

Gillet: "Schrik om te verliezen?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guillaume Gillet begreep er geen snars van. De kapitein van Anderlecht zag zijn ploeg een goed eerste halfuur spelen om daarna helemaal in elkaar te stuiken. "Na de 1-1 was het niet meer hetzelfde", zuchtte hij.

Johan Walckiers in Mechelen

"Het was frustrerend vandaag", begon Gillet. "Onze eerste minuten waren quasi perfect met een snelle balcirculatie en veel lopende mensen. Na de gelijkmaker was dat allemaal weg. We hadden precies schrik om te verliezen terwijl we juist hadden moeten voortdoen op ons elan."

Gillet beseft ook dat de prestatie weinig hoopgevend was. "Normaal gezien moet je als Anderlecht iets kunnen terugdoen, maar dat lukte niet. Dat niemand de ploeg op sleeptouw nam? Ok, vandaag is dat waar, maar voor de winterstop lukte dat wel. Ik denk dus niet dat daar het probleem ligt. We hebben de kwaliteiten om beter te doen, maar die kwamen er niet uit."

"Hazard? Ik wacht welke dvd zal uitkomen"

Gillet wacht ook met ongeduld op de uitkomst van de soap rond Thorgan Hazard. "Ik wacht welke DVD er gaat uitkomen", kon Gillet er nog om lachen. "Er zijn afleveringen genoeg om verschillende verhalen te maken. Ik zal wel zien wat er gebeurt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties