Reactie Peeters: "Heb al slechter punten behaald"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Peeters: "Heb al slechter punten behaald"
Foto: © SC

Bob Peeters heeft duidelijk zijn draai gevonden bij Waasland-Beveren. De geelhemden voetbalden zich gisteren uit de gevarenzone. "Maar dit is niet enkel het werk van de coach."

Cédric De Volder in Beveren

Waasland-Beveren behaalt door de 4-1-overwinning tegen RAEC Mons een schitterende tien op twaalf. "Ik heb in het verleden al slechter punten behaald", lachte Bob Peeters na afloop. "Bovendien denk ik dat we een serieuze tik hebben uitgedeeld aan een rechtstreekse concurrent. De kloof met Bergen bedraagt nu toch al zeven punten."

"We waren nochtans zwak begonnen aan de partij", legt de voormalige Rode Duivel uit. "Ik geef toe dat mijn team zelfs voetballes kreeg van Bergen. Maar na die 0-1 gaven we geen enkele kans meer weg. We staan nu wel op die gegeerde veertiende plaats, maar eigenlijk hebben we nog niets in handen."

"We kregen aanvankelijk voetballes van Bergen"

Ook de spionkop van De Leeuwen bedankte Peeters uitvoerig tijdens de partij. "Je doelt op die 'Merci Bob'? (lacht) Ja, maar dit is niet enkel het werk van de coach. De spelers moeten het uiteindelijk doen, hé. Al merk ik wel dat de jongens een extra boost kregen na die overwinning bij Club Brugge."

Volgend weekend staat er opnieuw een zespuntenwedstrijd op het programma voor Waasland-Beveren. "Ik verwacht alleszins een warm onthaal in Oostende", besluit de coach. "Al zullen we een pak gretiger moeten starten. In het andere geval vrees ik voor een klets tegen de oren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties