"Bedankt Michel voor de motivatie!" "Hebben ze dat nodig?"

"Bedankt Michel voor de motivatie!" "Hebben ze dat nodig?"
Foto: © SC

Het was wel een leuke vrijdagnamiddag op de persconferenties van Michel Preud'homme en John van den Brom. Beiden hadden reeds quotes gehoord van elkaar en reageerden daar ook op in aanloop naar de topper van zondag.

John van den Brom was als eerste aan de beurt, maar die had deze morgen in de file zijn collega al op de radio horen praten. "Ik wil hem eerst en vooral feliciteren met zijn verjaardag", stak Van den Brom van wal. Twee uur later nam Preud'homme die wensen in ontvangst. "Bedankt John, maar eigenlijk hoop ik vooral vrij gesproken te worden op mijn verjaardag", knipoogde de Club-trainer.

Van den Brom: "Ik hoorde Michel zeggen dat het deze keer geen 0-4  moest worden, dat hij met 0-3 ook al blij zou zijn. Daarvoor wil ik hem bedanken, want dat kan ik gebruiken naar mijn spelersgroep toe. In Nederland hebben we ook al tegen elkaar gespeeld. Toen was hij beter..."

Preud'homme werd geconfronteerd met die uitspraken. "Alsof Anderlecht die motivatie nodig heeft. De spelers zullen zo wel al genoeg gemotiveerd zijn als het tegen Brugge is zeker?"

Van den Brom: "Tuurlijk, de spelers willen laten zien wie de baas is in hun huis. Ik heb deze week nog niets anders gehoord dan over revanche nemen voor die 4-0 ginder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties