Van den Brom: "We hebben nog één week om iets bij te halen"

Van den Brom: "We hebben nog één week om iets bij te halen"
Foto: © SC

Het is bijna eind januari en John van den Brom heeft nog geen versterking kunnen verwelkomen. Het dossier Hazard werd gisteren volledig afgesloten, maar toch rekent hij nog op versterking: "Maar als we geen directe versterking kunnen halen, gaan we door met deze groep."

Van den Brom had Hazard er heel graag bij gehad, maar verwijt zijn bestuur niets. "Herman heeft er alles aan gedaan om hem te halen", knikte de Nederlander. "Ik moet toegeven dat ik het een uurtje moeilijk daarmee gehad heb, maar daarna pik je de draad weer op. Als je niemand iets kan verwijten, is er niks aan te doen."

"Ik geloof ook in deze groep"

Toch hoopt Van den Brom stiekem dat er nog iets bijkomt. "We hebben nog één week, maar dat betekent wel dat we snel moeten gaan handelen. Ik wil echter enkel spelers die direct inzetbaar zijn, anders heeft het geen zin. Defour? Daar kan ik weinig over zeggen behalve dat het één van de projecten is waar we aan werken, maar dat is ook een moeilijk dossier."

"Meneer Van Holsbeeck heeft alles gedaan wat binnen zijn mogelijkheden ligt. Bij een topclub is er altijd een plan B, maar ik herhaal: de versterking moet onmiddellijk inzetbaar zijn. We weten wat we willen: een extra middenvelder en een aanvaller. Het zou makkelijker zijn om onze doelstelling te halen met een paar versterkingen er bij, maar ik geloof ook in deze groep. Al zal het moeilijker worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties