Manchester City haalt 0-2 achterstand op

Diederik Geypen
| 1 reacties

In de vierde ronde van de FA Cup stond deze namiddag het gros van de matchen geprogrammeerd. Manchester City keek lang tegen een benarde situatie aan, maar ging toch door. Ook het Charlton van Roland Duchâtelet bekert verder.

Manchester City-Watford 4-2

Na een half uur spelen stond City, zonder Kompany die op de bank startte, 0-2 achter in het eigen Etihad Stadium. In de tweede helft schoot wie anders dan Sergio Agüero uit zijn sloffen. De Argentijn bracht de Citizens met twee goals op gelijke hoogte. Uiteindelijk kon verdediger Kolarov en en Agüero met zijn derde een replay in de slotminuten vermijden.

Birmingham City-Swansea City 1-2

Op bezoek bij Birmingham keek het team van Roland Lamah tegen een vroege achterstand aan. Lee Novak zette de thuisploeg op 1-0. Uiteindelijk kon Swansea, waar onze landgenoot de hele wedstrijd speelde, de scheve situatie rechttrekken. Wilfried Bony schoot de vijftiende uit de Premier League met twee goals een ronde verder.

AFC Bournemouth-Liverpool 0-2

Eerder op de dag had Liverpool geen Mignolet nodig om zich te plaatsen voor de volgende ronde van het bekertoernooi. De doelman kreeg rust en zag zijn teammaats twee keer scoren bij AFC Bournemouth. Moses en Sturridgde maakten de doelpunten.