KRC Genk in polepositie voor Pollet?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 63 reacties
KRC Genk in polepositie voor Pollet?
Foto: © SC

David Pollet is grof wild op de transfermarkt. Zowat iedere Belgische topclub hengelde deze maand naar de diensten van de Charleroi-spits. Voorlopig speelt de goaltjesdief nog op Mambourg, maar daar komt in de allerlaatste dagen van de mercato misschien nog verandering in.

Club Brugge en Zulte Waregem hebben hun nieuwe spits beet. Blauw-zwart presenteert eerstdaags Nicolas Castillo, terwijl Zulte Waregem liet weten dat Marvin Pourie de gelederen komt versterken. De twee bovengenoemde clubs lijken de piste-Pollet dus definitief verlaten te hebben.

Maar dat wil niet zeggen dat er geen andere clubs meer zijn. Anderlecht zou Pollet graag willen huren tot het einde van het seizoen, maar de grootste kanshebber is toch KRC Genk. De Limburgers lijken dringend op zoek naar een extra aanvaller en de aanvalsleider van de Zebra’s zou perfect in het gezochte profiel passen.

Het Nieuwsblad meldt dat er ondertussen ook een bod van meer dan 1,5 miljoen euro is binnengelopen op Mambourg, en dat dat wellicht uit Genkse hoe komt. Wordt meer dan waarschijnlijk vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties