Transfergeruchten van de dag: Vossen, Pollet, Koulibaly

Transfergeruchten van de dag: Vossen, Pollet, Koulibaly
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog 2 keer slapen en de wintermercato is dicht. Morgen is er Transfer Deadline Day, vandaag is het dus een hele belangrijke dag. Wie slaat een slag?

Anderlecht slaat slag

Anderlecht heeft zijn spits beet: David Pollet tekent voor 4,5 jaar bij de landskampioen.

Club Brugge slaat slag

En ook Club Brugge heeft zijn versterking beet, want Castillo tekent voor 4,5 jaar bij Blauw-Zwart.

Ibou terug aan Den Dreef

Ibou is terug in Leuven. Als de Qatarese voetbalbond hem vrijgeeft, zal hij terugkeren naar OHL. Ook Reynaud komt: hij wordt uitgeleend door KV Kortrijk

Algerijnse aanvaller voor Charleroi

Kamel Gilas, spits bij het Franse Reims, komt de aanval van Charleroi versterken. Zet dit de deur open voor een overgang van Pollet naar Anderlecht?

Obraniak op weg naar de Bundesliga

Ludovic Obraniak staat dicht bij een overgang naar het Duitse Werder Bremen. Volgens L'Equipe ondergaat de Poolse middenvelder vandaag medische testen bij de club waarna de overgang officiël bekend wordt gemaakt. Met de transfer zou een som van 2 miljoen euro gemoeid zijn.

Koulibaly naar Italië?

Napoli heeft een oogje op Koulibaly van Racing Genk. De Italianen zoeken een centrale verdediger en Koulibaly zou perfect in het plaatje passen. Ook uit andere windrichtingen is er overigens interesse voor de 22-jarige centrale achterhoedespeler.

Essevee denkt aan Hoesen

Maar het is PAOK dat de spits kan inlijven. De Grieken bedongen bovendien een aankoopoptie op de Nederlander.

Club Brugge: een voor nu, een voor juni

Castillo tekent bij Club Brugge en ook het Letse raspaard Sabala is op weg naar Jan Breydel. Hij zou de rangen versterken in juni met oog op volgend seizoen.

Anderlecht roert zich rond Pollet

Anderlecht zou wel eens dicht bij Pollet kunnen staan. Ook Racing Genk leek geïnteresseerd, maar zij geven de strijd mogelijk op.

Vossen houden primordiaal

Bij Racing Genk hebben ze namelijk er meer baat bij om Jelle Vossen - opnieuw - te houden in Limburg. Hij zou aanbiedingen genieten van onder andere PAOK, maar mag dus mogelijk niet verkassen.

Reza naar Charlton

De kogel lijkt ook voor Reza door de kerk: hij gaat van een club van Duchâtelet naar ... een club van Duchâtelet. Standard wordt dan eventjes Charlton. Al lijkt Charlton stilaan meer op Standard B: hij zou al de vierde Rouche zijn in een Charltonshirt.

Padt naar Go Ahead ... of toch niet?

Het ziet er fel naar uit dat Sergio Padt AA Gent zal inruilen voor Go Ahead Eagles. De goalie lijkt niet langer nummer 1 sinds de komst van Sels en gaat dus mogelijk opnieuw naar Nederland. AA Gent spreekt dat ondertussen al tegen.

Standard wil Montenegrijn

Standard zou dan weer azen op Kosovic. Die 18-jarige Montenegrijn zou de kern bij de Rouches in de breedte kunnen komen versterken.

OHL heeft ambities

OH Leuven wil dan toch Ibou terughalen. Was er enkele dagen geleden nog sprake dat ze zijn huurcontract in Qatar niet wilden opzeggen, lijkt Ibou nu alsnog dicht bij een terugkeer te staan. Het zou ook meteen Reynaud van KV Kortrijk willen overnemen.

Mega Toby toch nog weg?

Verkast Mega Toby dan toch nog bij Atlético Madrid? Hij komt voorlopig niet al te veel aan spelen toe, gevaarlijk met het oog op het WK. Cardiff City zou mogelijk azen op de verdediger.

Ook Kara kan naar Engeland

Cardiff City aast ook op Kara Mbodji. De verdediger van KRC Genk zou het afspringen van een verhuis van Toby Alderweireld kunnen opvangen.

Zebra's hoeven Anderlecht-talenten niet

Sporting Charleroi hoeft Fede Vico of David Henen niet. Beide Anderlecht-talenten werden aangeboden op Mambourg.

Mandanda als back-up voor Courtois?

Atlético Madrid is geïnteresseerd in Steve Mandanda. Los Colchoneros hopen nog steeds om Thibaut Courtois definitief over te nemen van Chelsea, maar hebben met de goalie van Marseille een alternatief op het oog.

Genk stalt flankaanvaller bij Lierse

KRC Genk verhuurt Anthony Limbombe tot het einde van het seizoen aan Lierse SK. De geelhemden konden geen aankoopoptie afdwingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties