Reactie Cacérès: "We verdienden de overwinning"

Cacérès: "We verdienden de overwinning"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bijna werd het feestje voor de Gouden Schoen ontsierd door een vroege goal van Lokeren, maar Raphaël Cacérès kon toch nog een puntje redden. "Er zat meer in", aldus de spits.

Aernout Van Lindt in Waregem

Het was het vierde doelpunt van de aanvaller: "Het was een tijdje geleden dat ik nog scoorde. Een aanvaller wil natuurlijk altijd scoren", aldus de spits. En hij vond dat er meer in zat: "Als we sneller dat tegendoelpunt maken, dan kan het publiek er nog meer gaan achterstaan en dan lukt het misschien om te winnen. We hadden die overwinning in ieder geval verdiend."

Cacérès moest vandaag weer op de flank spelen: "Ik zet me waar de coach me vraagt te spelen. Voor mij lukt dat ook, ik zal natuurlijk geen vijf spelers dribbelen zoals Ibrahimovic."

"Woensdag heel heel belangrijk"

Er komt een zware week aan voor Essevee, met eerst een bekerduel tegen AA Gent en daarna een match tegen Standard. "Woensdag wordt het heel, heel belangrijk", aldus Cacérès.

"We hebben een 0-1 voorsprong te pakken, maar we moeten nu proberen doorgaan. Naar de match tegen Standard kijken we nog niet, al zou doorgaan in de beker ons wel bevrijden. Ons plaatsen voor de finale is nu het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties