Reactie Milicevic: "Ik beloofde Pedersen een assist"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Milicevic: "Ik beloofde Pedersen een assist"
Foto: © SC

Danijel Milicevic zorgde gisteravond voor de opening in de wedstrijd tegen OH Leuven. Hij gaf met een mooie cross de assist voor de openingstreffer van Nicklas Pedersen, blijkbaar was dat al eerder afgesproken.

Sander De Graeve in Gent

"Ik zag Nicklas alleen aan de tweede paal. Die tiende assist dit seizoen, dat doet echt deugd. Vooral omdat het ons op weg zette naar de zege", aldus Milicevic. "Ik had Nicklas ook een goeie bal beloofd voor de wedstrijd. Daarna knalde Zukanovic nog een vrije trap binnen op Champions League-niveau."

Gent liet zich volgens Milicevic niet vangen aan het spel van Leuven. "We bleven goed georganiseerd en namen niet al te veel risico's. Ze kwamen naar hier om te counteren maar daarvoor lieten we hen geen ruimte. Vooral met spelers als Van Eenoo en Messoudi kunnen ze daar gevaarlijk zijn, maar we hielden het goed onder controle."

"Die extra dag recuperatie kan belangrijk zijn"

Nu kan het team met iets meer vertrouwen toewerken richting de moeilijke match op Zulte Waregem van woensdag. "Dat is het belangrijkste nu. Het moet een grote match worden woensdag, maar we hebben wel één dag meer om te recupereren. Dat kan belangrijk zijn."

Volgens de Zwitser heeft Gent op Zulte Waregem een goeie kans, dankzij het veld. "Dit veld hier is heel erg moeilijk om op te voeballen, toch lukte dat vandaag aardig. Zulte Waregem heeft één van de beste terreinen van eerste klasse, daar zal dat beter gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties