Reactie Van Eenoo: "Altijd moeilijk op verplaatsing"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Van Eenoo: "Altijd moeilijk op verplaatsing"
Foto: © SC

OH Leuven kwam er op bezoek bij AA Gent eigenlijk niet aan te pas. Lukas Van Eenoo kwam aan het eind nog het dichtst bij een goal, maar kon niet tevreden zijn na het 2-0 verlies.

Sander De Graeve in Gent

"We zagen vandaag dat Gent toch een heel goeie ploeg heeft", aldus Van Eenoo. "We zagen ook dat wij het nog altijd heel lastig hebben om op verplaatsing punten te pakken. De overwinning voor Gent is alvast verdiend." Leuven kreeg moeilijk voet aan de grond, vooral in de tweede helft.

"De eerste helft gaven we toch niet al te veel kansen weg, maar we kwamen er zelf te weinig uit. In de rust hebben we enkele dingen bijgestuurde en daarna pakten we een dom tegendoelpunt. Of de coach vroeg om meer in te zakken? Neen, maar dat gebeurt al eens wanneer je tegen een sterke ploeg speelt."

Van Eenoo kwam aan het eind toch nog dicht bij de aansluitingstreffer. Hij kon een bal van Cerigioni net niet binnenglijden. "Ik raakte hem nog met mijn teen, maar dat was niet voldoende." Leuven wacht nu enkele moeilijke weken met onder meer wedstrijden tegen Anderlecht en Club. "We kunnen thuis tegen iedereen punten pakken, maar het zal niet makkelijk worden", aldus Van Eenoo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties