Rednic moet puzzelen tegen Essevee

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Rednic moet puzzelen tegen Essevee
Foto: © SC

Morgenavond staat AA Gent in Waregem voor één van de belangrijkste opdrachten van het seizoen. De Buffalo's moeten aan de Gaverbeek een 0-1 achterstand ophalen om door te stoten naar de Heizel. Coach Rednic kampt voor die clash met heel wat afwezigen.

Sander De Graeve in Gent

Op links kampt Gent met twee geschorsten. Nana Asare en Yaya Soumahoro zijn er om die reden niet bij. Diabaté en Kage nemen hun plaatsen in. Aan de rechterkant is Danijel Milicevic twijfelachtig met een blessure. "Milicevic zal proberen om te trainen en ik moet nog met hem praten. Alle spelers moeten er volledig klaar voor zijn. Het zal een gevecht worden, misschien tot in de extra tijd."

Als Milicevic niet kan aantreden, verkast Dejaegere misschien naar de rechterkant. Rednic zou hem liever centraal houden, de verstandhouding met Neto zat immers goed tegen Leuven. "Normaal gezien blijft Brecht centraal staan. We houden vast aan de 4-4-2, dat werkte goed."

Ook problemen bij Privat

Ook in de spits zijn er nog twijfelgevallen. "Sloan Privat kampt met een geblokkeerde rug, hij traint vandaag niet. Volgens mij zal hij al niet aansluiten bij de groep voor morgen. Het zal niet makkelijk zijn om aan achttien spelers te geraken. Jinty Caenepeel zal de wedstrijdkern alvast vervoegen."

UPDATE: Intussen viel de selectie van AA Gent in onze virtuele brievenbus. Milicevic raakte uiteindelijk niet fit. Armin Cerimagic vervoegt de wedstrijdkern. Cerimagic werd verhuurd aan Aalst, maar keerde na een dispuut met coach Janssens terug naar Gent. Ook Privat is zoals verwacht niet van de partij.

Selectie Gent: Sels, Nahayo, Habibou, Dejaegere, Neto, Kage, Puljic, Diabaté, Van Der Bruggen, Rafinha, Locigno, Zukanovic, Lepoint, Gavazaj, Pedersen, Padt, Caenepeel en Cerimagic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties