Reactie De Petter: "Er is geen paniek in de spelersgroep"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
De Petter: "Er is geen paniek in de spelersgroep"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen kon niet winnen op het veld van OHL en blijft zo achtervolgd door het play-off 3 spook. Steven De Petter benadrukt dat de club heel volwassen omgaat met deze situatie. "Iedereen blijft rustig, er is geen paniek."

Robby Morren in Leuven

OHL en KV Mechelen hielden elkaar zaterdagavond in evenwicht. "Ik denk dat we uiteindelijk tevreden moeten zijn met een punt", zo oordeelde De Petter. "Het was belangrijk niet te verliezen in Leuven." De middenvelder vond dat zijn team het niet slecht deed. "We stonden redelijk goed in de organisatie, we hebben een paar mooie combinaties op de mat gelegd en we konden enkele keren gevaarlijk tegenprikken."

"Er is nog ruimte voor progressie"

"We wisten dat het niet makkelijk zou worden, maar we hebben al bij al weinig weggegeven. Er staat al wel iets maar we kunnen toch nog wel een paar stappen zetten, er is nog ruimte voor progressie."

Het is geen makkelijke positie waar KV Mechelen zich in bevindt, de troepen van Vercauteren blijven verwikkeld in een strijd om het behoud. De Petter vindt dat de club heel goed omgaat met dit gegeven. "Er is geen paniek in de spelersgroep en ook niet bij het bestuur. Er wordt heel volwassen met deze situatie omgegaan. Iedereen blijft rustig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties