Reactie Thibaut Van Acker kijkt uit naar komende matchen: "Alles aan doen om ons nog eens te tonen"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Thibaut Van Acker kijkt uit naar komende matchen: "Alles aan doen om ons nog eens te tonen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge hield het zaterdag op een gelijkspel thuis tegen Waasland-Beveren. Ze hadden vooraf liever 3 punten gewild en die hadden ze ook altijd moeten opstrijken, indien er niet zo met de kansen gemorst werd. Want op dat vlak was het "redelijk pijnlijk", zoals Staelens het achteraf omschreef.

Door Tamara Vereecken

Ondanks het feit dat ze de betere ploeg waren, werd het dus geen makkelijke avond voor Cercle. Dat vond ook Thibaut Van Acker. “Waasland kwam om een punt te pakken, dus we wisten dat het moeilijk zou worden. Ze kropen met elf achter de bal… We hebben naar oplossingen gezocht maar dan ontbrak soms de laatste pass. Wij waren ook heel onzuiver in onze afwerking.”

Cercle ziet Lierse over zich springen in de rangschikking maar blijft wel zorgeloos tiende. “Met onze dertig punten zijn we mathematisch nog niet zeker, daarvoor hadden we drie punten nodig vanavond. Maar we kunnen toch redelijk gerust zijn, denk ik,” aldus de middenvelder.

Er wachten de Vereniging nog vijf boeiende wedstrijden in de laatste weken van de reguliere competitie. Naast de stadsderby zijn er ook nog West-Vlaamse onderonsjes met KVK en Zulte-Waregem en komen KV Mechelen en AA Gent op bezoek. “Daarvoor doe je het uiteindelijk. We gaan er alles aan doen om ons tegen zo’n ploegen nog eens te kunnen tonen,” beloofde Thibaut Van Acker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties