UPDATE: Destorme zwaargewond na verkeersongeval

Caroline Tonnelier
| 235 reacties
UPDATE: Destorme zwaargewond na verkeersongeval
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen-speler Destorme is vanmorgen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Rond 7 uur verloor hij op de E34 de controle over het stuur en belandde drie meter naast de snelweg tegen een boom.

Destorme werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis, zo meldde Het Laatste Nieuws vanmorgen. Zijn wagen, een zware Mercedes, moest door de brandweer getakeld worden om Destorme uit het wrak te bevrijden. Het ongeval vond plaats in Sint-Gillis-Waas, niet ver van Vrasene, de plaats waar Sterchele in 2008 het leven verloor. 

Intussen kwam KV Mechelen naar buiten met meer nieuws over de toestand van Destorme en de aanleiding van het ongeval. De speler viel na een feestje met enkele ploegmaats in slaap achter het stuur en verloor daardoor de controle over het stuur. De toestand van de nummer 18 van KVM is intussen stabiel, maar vast staat dat hij dit seizoen niet meer aan voetballen zal toekomen. 

De 34-jarige David Destorme speelt sinds 2009 bij Malinwa. Hij debuteerde in 2007 met FC Dender op het hoogste niveau. Gisteren stond hij nog in de basis tegen OH Leuven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties