Reactie Van Roose: "De goal wilde maar niet vallen"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Van Roose: "De goal wilde maar niet vallen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de vele gemiste kansen vond Karel Van Roose na afloop toch dat Cercle Brugge best tevreden mocht zijn met z'n wedstrijd. Uiteraard gaf hij ook toe dat er een doelpunt had moeten vallen, maar de Vereniging heeft nu 30 punten en hoeft zich geen zorgen meer te maken.

Cercle Brugge was de betere van Waasland-Beveren en kampeerde een groot deel van de wedstrijd op de helft van de bezoekers maar tot scoren kwamen ze niet. “We hebben hen proberen vastzetten en via centers te scoren maar de goal wilde maar niet vallen vandaag. Dus dat is jammer.”

Het was bij momenten inderdaad niet te begrijpen dat de bal er niet inging. Waasland-Beveren hield goed stand maar met de vele kansen die jullie kregen, moest deze wedstrijd altijd gewonnen worden, toch? “Ik sprak net met Delle, ze hebben amper een kans bijeen gevoetbald. We hebben ongelofelijk veel kansen gehad en ook bijna-kansen, maar het lukte niet,” zuchtte Van Roose.

“Concurrentie houdt ons scherp”

En toch was hij niet ontevreden na vanavond. “We mogen zeker tevreden zijn met onze match en we hebben nu 30 punten, acht punten meer dan de voorlaatste. Ik denk dat het binnen is maar in de komende vijf wedstrijden moeten we wel nog zoveel mogelijk punten proberen pakken.”

Karel Van Roose lijkt z’n basisplaats verworven te hebben bij de Vereniging. Met de komst van Reis en N’Diaye komt er wel concurrentie bij. “Dat klopt, maar dat is gezond. Dat houdt iedereen scherp en brengt de kwaliteit naar een hoger niveau,” lachte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties