Wie haalde het team van de week?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag 25 is achter de rug en ook na dit weekend stelt Voetbalkrant.com het Team van de Week samen. Kijk snel hieronder om te ontdekken welke spelers indruk maakten op onze redacteurs.

In doel gaan we deze week voor Didier Ovono. Sinds zijn komst in het Albertpark is hij de onbetwiste nummer één onder de lat bij KV Oostende. Afgelopen weekend hield hij zijn netten schoon tegen AA Gent en behoedde hij zijn team in de slotseconden voor een nederlaag door uit te pakken met een knappe redding.

Achterin schopten Björn Engels, Jelle Van Damme en Mustapha Oussalah het tot het Team van de Week. Engels verdedigde secuur tegen KRC Genk en had zijn aandeel in de 1-3-zege met een doelpunt. Van Damme hield de nul tegen Zulte Waregem en legde na een fantastische rush de 2-0-eindstand vast op Sclessin. Oussalah tot slot, was een constante gesel voor de paars-witte defensie. Hij dweilde naar goede gewoonte zijn flank af tegen Anderlecht.

Een druk bevolkt middenveld deze week. De flankspelers zijn Enes Saglik en Paul-Jose Mpoku. Saglik was de enige Zebra op niveau tegen Lokeren (nota bene zijn de club die hem in januari liet vertrekken naar Charleroi, nvdr.). Hij opende de score en was nadien nog dicht bij zijn tweede treffer. Mpoku onderstreepte zijn topvorm nogmaals tegen Essevee. De middenvelder was bovendien beslissend met een perfect getrapte vrijschop.

Killian Overmeire, Ronald Vargas en Pieter Gerkens bevinden zich centraal in de middenstrook. Overmeire en Gerkens waren trefzeker en speelden een meer dan behoorlijke match, terwijl Vargas zich op een zwaar veld goed staande hield. De Venezolaan was één van de beste spelers op het veld bij Anderlecht, dat hij af en toe goed liet draaien.

Voorin tot slot, sluiten we af met twee spitsen. Michy Batshuayi scoorde niet, maar wist toch maar weer eens te imponeren. De belofteninternational presteerde alweer op een hoog niveau. Als de paal niet in de weg had gestaan, was hij auteur geweest van een knappe goal. Mbaye Diagne eiste dan weer een hoofdrol op bij Lierse. De huurling van Juventus scoorde een hattrick tegen rode lantaarn Bergen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties