Hasselbaink in de clinch met voorzitter Great Old

Timothy Collard
Timothy Collard
| 295 reacties
Hasselbaink in de clinch met voorzitter Great Old
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De rust is nog steeds niet teruggekeerd op de Bosuil. Integendeel, coach Jerrel Hasselbaink ligt flink overhoop met voorzitter Jan Michel. Die laatste ziet de coach liever vertrekken, terwijl de Nederlander niet aan opstappen denkt.

Antwerp vermeed zondag in extremis een nederlaag tegen rode lantaarn Wezet. Het werd uiteindelijk een punt voor de oudste club van ons land, maar daar was voorzitter Michel allesbehalve tevreden mee. “Hasselbaink had de eer al lang aan zichzelf moeten houden”, liet hij zich ontvallen na de partij.

Hasselbaink laat niet over zich heen lopen en slaat nu keihard terug. “Manchester United heeft zondag gelijkgespeeld tegen Fulham, ook de laatste in de stand. Zie je daar een voorzitter die zo’n dingen zegt over zijn coach? Neen, daar heb je mensen met klasse”, zo zegt hij in Gazet van Antwerpen.

"De voorzitter zou beter op zoek gaan naar een extra sponsor"

De Nederlandse oefenmeester van The Great Old gaat zelfs nog een stapje verder. “De voorzitter zou beter op zoek gaan naar een extra sponsor als hij zich nuttig wil maken. Dan zou ik het vandaag misschien niet moeten stellen met een budget dat tien procent kleiner is dan dat van vorig seizoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties