Reactie Castillo: "Leuk om te winnen op verjaardag"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Castillo: "Leuk om te winnen op verjaardag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Castillo mocht vandaag 21 kaarsjes uitblazen. De aanvaller kreeg van Michel Preud'homme meteen een handvol speelminuten. De spelersgroep schenkte hem dan weer een driepunter.

Cédric De Volder in Brugge

In tegenstelling tot vorige week was Nicolas Castillo vanavond niet beslissend voor Club Brugge. De Chileense international kreeg dan wel meer speelminuten dan in de Cristal Arena, maar de buit was deze keer al binnen.

"Ik heb hard gewerkt tijdens die invalbeurt", aldus de aanvaller na afloop. "Ik wil beetje bij beetje meer speelminuten afdwingen. Al moet ik het eerst en vooral allemaal bewijzen op training."

"Heb vanavond geen wilde plannen meer"

Het was meteen het 'thuisdebuut' voor de aanwinst. Wat vond Castillo van Olympia? "Het was een heftig sfeertje. (lacht) Ik vond het indrukwekkend om te zien hoe de fans een doelpunt met de spelers vieren."

De Zuid-Amerikaan sluit zijn verjaardag dus af met een driepunter. "Het is een leuk einde van een mooie dag", besluit Castillo. "Of ik vanavond nog wilde plannen heb? Nee, helemaal niet. Al is mijn vrouw ondertussen al in het land."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties