Reactie De Mets: "Doelmannenprobleem? Het zal wel eens stoppen zeker?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
De Mets: "Doelmannenprobleem? Het zal wel eens stoppen zeker?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gertjan De Mets had vanavond op geen enkel moment de kans om Club Brugge pijn te doen. De middenvelder toonde zich na afloop dan ook machteloos tegenover de persjongens. "Dit is het verhaal van ons seizoen, hé."

Cédric De Volder in Brugge

"We hebben de wedstrijd opnieuw te gemakkelijk weggegeven", aldus Gertjan De Mets na de 3-1-nederlaag bij Club Brugge. "Ik vond KV Kortrijk bij momenten nochtans de betere ploeg. Maar het resultaat zegt natuurlijk iets anders, hé."

De Kerels gaven de partij eigenlijk zelf uit handen. "Dat is het verhaal van ons seizoen", zucht de middenvelder. "In de aanval ontbreekt het ons aan de broodnodige efficiëntie en individuele fouten zorgen ervoor dat we te gemakkelijk doelpunten slikken."

"PO1? Kalf is nog niet verdronken"

"Het eerste doelpunt was inderdaad vermijdbaar", legt De Mets uit. "Maar ik ben ervan overtuigd dat zo'n fase anders kan worden opgelost. Of KVK nu met een doelmannenprobleem kampt? Die foutjes gebeurden allemaal in een korte tijdspanne. Al zal het wel eens stoppen zeker?"

De roodhemden mogen stilaan de PO1-plannen met een jaartje uitstellen. "Maar het kalf is nog niet verdronken", besluit het jeugdproduct van Club. "KRC Genk staat morgen voor een zware partij bij Lierse SK. Eigenlijk is alles dus nog mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties