Reactie Lestienne: "Mooi antwoord na lastige periode"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Lestienne: "Mooi antwoord na lastige periode"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxime Lestienne loodste Club Brugge gisteren voorbij KV Kortrijk. De flankaanvaller had een voet in alle blauw-zwarte doelpunten. "Ik heb getoond dat ik mijn plaats in de basiself verdien."

Cédric De Volder in Brugge

Een doelpuntje en twee (halve) assists. Maxime Lestienne was overal aanwezig in de partij tegen KV Kortrijk. "Een strafschop afdwingen is inderdaad een beetje een assist", aldus de flankaanvaller na afloop. "Al moet zo'n elfmeter natuurlijk worden omgezet, hé. En dat heeft Timmy Simons met verve gedaan."

"Zwaar dat ik niet beslissend kon zijn"

Bovendien antwoordde Lestienne eindelijk na een magere periode. "Ik heb inderdaad enkele lastige weken achter de rug. Het viel me zwaar dat ik niet beslissend kon zijn voor het team. Al lukten die acties op training wel nog steeds."

Lestienne moest vorige week nog genoegen geven met een plaats op de bank. Werd hij wakker geschud door Michel Preud'homme? "De druk op mijn schouders was daardoor eventjes weg", besluit de flankaanvaller. "Ik heb gisteren echter getoond dat ik mijn plaats in de basiself verdien. Maar vorige week was ik eigenlijk ziek, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties