Reactie Verhulst na prima prestatie: "Bedoeling om keuze van coach moeilijker te maken"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Verhulst na prima prestatie: "Bedoeling om keuze van coach moeilijker te maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Davino Verhulst nam, door de blessure van Copa, plaats onder de lat tegen Anderlecht. De doelman legde een fantastische prestatie op de mat en hield zijn team bij momenten overeind. Coach Peter Maes noemde hem resultaatbepalend.

Robby Morren in Lokeren

"Sommige mensen twijfelden blijkbaar aan mij, ik heb getoond dat dit niet nodig is", opende de goalie. Verhulst pakte uit met enkele uitstekende reddingen, onder meer op een kopbal van Mitrovic. "Dat was een mooie bal om te pakken, dat geeft vertrouwen. Ik heb in de eerste helft enkele goede ballen gepakt."

"Ik sta hier met een heel goed gevoel. Ik kreeg mijn kans en als je de wedstrijd dan tot zo'n einde kan brengen, geeft dat een enorm goed gevoel. Het was niet zozeer mijn bedoeling om me in de kijker te spelen. Ik wilde mijn ploeg aan de overwinning helpen en als je dat met enkele goede reddingen kan doen, is dat altijd leuk."

"Ik heb bewezen dat ik klaar ben"

Door zijn uitstekende prestatie toonde Verhulst dat hij een te duchten concurrent is voor Copa. Hij heeft de keuze voor de coach een stuk moeilijker gemaakt. "Dat is de bedoeling", lachte de tevreden doelman. "Ik heb bewezen  dat ik klaar ben."

"Lokeren is klaar voor play-off 1, we staan er en we moeten niet het vijfde wiel aan de wagen zijn. Met zo'n ploeg en zo'n voetbal moeten we ietes kunnen betekenen in de play-offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties