Reactie Simons blijft voorzichtig: "Het gaat niet enkel tussen Club en Standard"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 42 reacties
Simons blijft voorzichtig: "Het gaat niet enkel tussen Club en Standard"
Foto: © SC

Club Brugge had gisteren geen moeite met OH Leuven. De West-Vlamingen hielden op die manier een ideale generale repetitie voor de topper tegen Standard. "Maar dat wordt opnieuw een wedstrijd op zich."

Cédric De Volder in Leuven

Club Brugge verschalkte Logan Bailly maar liefst vijf maal aan Den Dreef. Vooral het eerste doelpunt - na amper 44 seconden - kwam letterlijk uit de lucht vallen. "We startten de partij als een gewaarschuwd team", aldus Timmy Simons. "OHL heeft namelijk een serieuze thuisreputatie. We speelden dan wel met vertrouwen, maar dat wil niet zeggen dat de overwinning vanzelf kwam."

"Met oog op PO1 niets laten liggen"

Toch leek de fusieclub zich eventjes opnieuw in de wedstrijd te knokken. Maxime Lestienne zette met een vijfde blauw-zwarte treffer echter de puntjes op de i. "Het klopt dat we bij een 0-4-tussenstand eventjes een dipje doormaakten", aldus de aanvoerder. "Dat doelpunt kwam dus op een ideaal moment. Uiteindelijk is enkel de overwinning van belang. We mogen met het oog op play-off 1 niets laten liggen."

Komende zondag staat de topper tussen Club en Standard op het programma. Is blauw-zwart de enige uitdager van de Rouches? "Het gaat niet enkel tussen Club en Standard", besluit Simons. "Wat ik van de partij verwacht? Zo'n topper is opnieuw een wedstrijd op zich."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties