Zaterdag zit Hofmans hoog: "Zwarte dag voor Antwerp"

Zaterdag zit Hofmans hoog: "Zwarte dag voor Antwerp"
Foto: © SC

Gunter Hofmans is er nog altijd niet over heen, de rellen van zaterdag hebben hem geraakt. "Dit komt in je ergste nachtmerrie niet voor."

Antwerp zit in de problemen, zoveel is duidelijk. Er is onduidelijkheid over de club, zeker nu de overname door Saïf Rubie definitief van de baan is. De supporters planden een actie dit weekend in de wedstrijd tegen STVV, maar heethoofden hebben die actie laten ontaarden in iets wat niets meer met voetbal te maken heeft.

Ingehuurde amokmakers - vermoedelijk van Willem II - kwamen als knokploeg afgereisd naar den Bosuil, toen bommetjes en fans het veld betraden floot de scheidsrechter de wedstrijd af. Echt helpen doet het Antwerp daarmee niet: een forfaitnederlaag, een fikse boete en een match zonder publiek liggen in de lijn der verwachtingen. Alweer een extra financiële klap voor een club die toch al in noodweer zit.

Gunter Hofmans zijn hart weent alvast: "Dit is een zwarte dag. Gelukkig zijn er ook goede supporters, al is dat vandaag een schrale troost", aldus Hofmans in de kranten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties