Reactie Hazard: "Ja, dat was een leuke binnenkomer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Hazard: "Ja, dat was een leuke binnenkomer"
Foto: © SC

Eden Hazard kreeg gisteren in de partij tegen Ivoorkust rust van Marc Wilmots. Al zal de flankaanvaller zich zijn invalbeurt niet snel vergeten. Hij werd quasi onmiddellijk onder het gras gestopt door Cheikh Tioté.

Cédric De Volder in Brussel

"Ja, dat was inderdaad een leuke binnenkomer", aldus Eden Hazard na afloop. "Ik heb toch nog steeds een beetje last van die trap. Maar dat hoort nu eenmaal bij een partij met veel beleving. Of de wedstrijd van dit weekend met Chelsea een probleem zal vormen? Nee, dat denk ik niet."

Uiteindelijk slikten de Rode Duivels in het slotfase van de partij nog de gelijkmaker. "En het is eigenlijk een logische eindstand", bekent Hazard. "Ivoorkust voerde de druk na de koffie stelselmatig op. Al gaan we natuurlijk in de fout bij de tegendoelpunten. Bovendien viel de aansluitingstreffer ook te vroeg."

"Terrein is een catastrofe"

Ondertussen liet België de voorbije vier wedstrijden geen overwinning meer optekenen. "Maar het resultaat is helemaal niet belangrijk", vervolgt de flankaanvaller. "We moeten nu vooral leren met het oog op het WK en de manier waarop was vandaag zeker en vast goed."

Er werd de voorbije dagen een pak gezegd en geschreven op het terrein. "En dat was een catastrofe", besluit Hazard. "Zo slecht als deze keer was het nooit. En we speelden in het verleden al op een slechte grasmat, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties