Reactie Gavazaj trok Gent over de streep: "Meer minuten en je zal de echte Gavazaj zien"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Gavazaj trok Gent over de streep: "Meer minuten en je zal de echte Gavazaj zien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na zijn basisplaats van vorige week tegen Charleroi kreeg Enis Gavazaj op Cercle een kleine twintig minuten zijn kans. Hij greep die met beide handen. De jonge Albanees zorgde met twee rushes voor de laatste twee goals van de Buffalo's.

Sander De Graeve in Brugge

"Ik wil eerst en vooral mijn coach bedanken. Ja, schrijf dat maar op. Hij heeft me kansen gegeven", aldus een opgewekte Gavazaj. Zijn eerste kans ging wel verloren. Hij kapte zijn man in de box uit, maar stootte op een Brugs blok. "Ik wou zo graag scoren, ik was zelfs een beetje kwaad. Deze week scoorde ik voor de nationale ploeg tegen Oostenrijk en ik wou die lijn dolgraag doortrekken."

"Finale tegen Zulte Waregem"

"Dit is de beste week uit mijn carrière." Hij was erg tevreden met zijn assist op Habibou. "Dat is mijn job, hé. Ik werk zo hard voor deze kansen die ik nu kreeg en voor de kansen die nog gaan volgen. Die wedstrijd tegen Zulte Waregem, dat is echt een finale voor ons. Hopelijk krijg ik daar ook een kans, ik zal me alleszins voor honderd procent geven."

Ongeduld lijkt de jonge Albanees niet te kennen. "Of ik in de winter verhuurd wou worden? Neen. Ik ben nog maar achttien en speel graag bij Gent. Nu krijg ik ook de kansen. Of jullie vandaag de echte Gavazaj zagen? Nog niet, die zal je zien als ik nog meer minuten krijg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties