Kawashima na de 0 op 6: "We moeten mentaal nog sterker staan"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Kawashima na de 0 op 6: "We moeten mentaal nog sterker staan"
Foto: © SC

Eiji Kawashima speelde afgelopen woensdag nog een oefeninterland met Japan tegen Nieuw-Zeeland (4-2 winst). Enkele dagen later legt de doelman de focus weer helemaal op de titelstrijd met Standard. "We willen vanavond de drie punten en niets anders."

Na de nul op zes willen de Rouches vanavond voor eigen publiek weer aanknopen met de zege. En dus moet KV Mechelen voor de bijl. “Na twee teleurstellende resultaten moeten we absoluut de overwinning pakken”, zegt de doelman in Sudpresse. “Ongeacht of we een goede wedstrijd spelen of niet.”

Hoewel de Luikenaars dit seizoen al zestien maal de nul hielden, kreeg Kawashima in de vorige twee duels vier goals om de oren. “Uit die tegendoelpunten kunnen we lessen trekken. Neem die afgeweken treffer van Jorgensen vorige week, die had voorkomen kunnen worden als de bal had eerder was weggewerkt”, blikt de Japanner nog even terug.

"Dat zijn kleine details die bepalen of je al dan niet met de druk leert omgaan. We spelen voor de titel, mentaal moeten we daarom nog sterker staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties