Reactie Nuytinck hard: "Sommigen hebben gevochten, anderen niet"

Nuytinck hard: "Sommigen hebben gevochten, anderen niet"
Foto: © SC

Zelf had hij zich niet al te veel te verwijten, want Bram Nuytinck was één van de weinige spelers bij Anderlecht die er wel vol voor ging. Dat kon niet van iedereen gezegd worden en dat wisten de spelers zelf ook te vertellen.

Johan Walckiers in Leuven

Nuytinck zei - zoals gewoonlijk - waar het op stond. "Het was slecht, gewoon slecht. Als je hier niet wint, is dat gewoon amateuristisch te noemen. Deze ploeg is niet goed en we spelen amper een kans bij elkaar. Als je niks creëert, win je ook niets. We moesten vechten, maar dat was bij sommigen blijkbaar niet doorgedrongen. Dat heeft de coach tijdens de rust ook gezegd. Er waren er een paar die vochten en anderen niet. En die heeft hij ook aangespoord, maar het viel blijkbaar in dovemansoren."

Het is ondertussen vastklampen aan een strohalm dat Anderlecht moet doen. "Maar ik geef het zeker nog niet op. We hebben dit seizoen al gezien dat we slechte en goede wedstrijden afwisselen. We moeten ergens een constante kunnen vinden. Nu is het de ene keer slecht en de andere keer goed."

Toch was het vooral boosheid en ontgoocheling die overheersten in het Anderlecht-kamp. "We zeiden nog voor de match dat het niet weer zoals tegen Lierse mocht worden", zuchtte Nuytinck. "En toch is het weer van dat. Na de match heeft de coach niets gezegd. Sommige jongens hebben wel iets gezegd, maar het was voor de rest stil in de kleedkamer. Of de coach er iets aan kan doen? Over de coach ga ik niets zeggen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties