Reactie Sels: "Zure tegengoal"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Sels: "Zure tegengoal"
Foto: © SC

Matz Sels won gisteren met AA Gent op bezoek bij Cercle Brugge. De doelman kreeg niet veel werk, maar moest zich omdraaien nadat een kopbal van Zukanovic de mist in ging. Die tegengoal was volgens de keeper de enige smet op de prestatie.

Sander De Graeve in Brugge

"Als doelman wil je altijd de nul houden, het is jammer dat dat vandaag niet lukte. Als het een mooi doelpunt is, kan je het beter plaatsen. Een goal zoals vandaag tegen krijgen is zuur. Ik kreeg niet veel werk, maar de ballen die ik moest pakken, had ik", aldus Sels. "Na die 1-2 zag je ook dat Cercle er opnieuw in begon te geloven. Het publiek ging er achter staan, maar uiteindelijk kwam het nog goed. De score kon zelfs zwaarder uitvallen dan die 1-4."

Cercle ging tegen het eind van de wedstrijd steeds meer risico nemen. "Ze gooiden er met Naudts nóg een spits in, dan weet je dat er ruimtes gaan komen. Onze coach bracht op dat moment de goeie mensen in. Met Gavazaj en Milicevic kwam er meer snelheid." Sels lag zelf aan de basis van de 1-3 met een gemeten uitworp op Gavazaj. "Haast iedereen stond voor de bal bij Cercle, dan is het belangrijk om er snel om te schakelen op de juiste momenten."

"Ik ga de ref niet zeggen dat het corner is"

Sels voorkwam in de eerste helft al een gemaakt doelpunt van D'Haene. "Die voorzet kwam door tot bij hem en ik gooide me ervoor. Ik denk wel dat hij binnen ging zonder mijn interventie." De ref zag die tussenkomst niet. "Ik ging het hem alleszins niet zeggen, maar ik raakte de bal wel."

Volgende week valt de beslissing in de strijd om play-off 1. Racing Genk sloot zijn partij ook winnend af en zo staan beide teams gelijk. "Bergen speelde de voorbije weken goed, maar ik verwachtte wel een Genkse zege in eigen huis. We moeten niet te veel naar hen kijken. We moeten vooral zelf ons werk doen tegen Zulte Waregem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties