Proto hoopt op mirakel met Hasi: "Kloof is slechts 6 punten, het is niet voorbij"

Caroline Tonnelier
| 22 reacties
Proto hoopt op mirakel met Hasi: "Kloof is slechts 6 punten, het is niet voorbij"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Vandaag nam Anderlecht officieel afscheid van John Van den Brom. Silvio Proto gaf toe dat hij persoonlijk zeer ontgoocheld was over die beslissing. Volgens hem stond wel degelijk nog achter de Nederlandse coach.

“Zolang de spelersgroep nog achter Van den Brom staat, blijft hij aan als coach.” Het was een van de uitspraken van Herman Van Holsbeeck de voorbije weken wanneer hem gevraagd werd naar de positie van de coach. Nu Van den Brom aan de deur gezet werd, zou men dan ook kunnen concluderen dat de spelers hun vertrouwen in de trainer verloren hadden. Proto ontkende dit echter in gesprek met La Tribune (RTBF). De doelman gaf aan dat hij zeer ontgoocheld was toen hij in de pers las dat de coach aan de poort zou gezet worden. Volgens Proto was dit de laatste mogelijkheid, nadat alles al geprobeerd was

Besnik Hasi moet nu het tij keren bij paars-wit. Proto speelde nog samen met zijn nieuwe trainer. De vraag is wat hij het team zal kunnen bijbrengen. De doelman wijst vooral op de vechtersmentaliteit, die Hasi ook al in de ploeg bracht als speler. Proto blijft trouwens optimistisch over de kansen van Anderlecht in de play-offs: “De kloof is slechts zes punten en we hebben nog twee matchen tegen Standard. Het is nog niet voorbij.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties