Staelens haalt uit naar Cercle-bestuur

bart ver elst
| 3 reacties
Staelens haalt uit naar Cercle-bestuur
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge-coach Lorenzo Staelens heeft gisteren op zijn Facebook- pagina uitgehaald naar het bestuur van zijn team. Hij heeft het onder meer over de wijziging van het budget naar volgend jaar toe.

Elke week laat Staelens via Facebook zijn reactie op de wedstrijd weten. Gisteren gaf hij ook zijn mening over de 'zogenaamde kapitaalinjectie' die er komt. "Er zijn mij beloftes gemaakt omtrent de toekomst, dat we meer scorend vermogen in de ploeg zouden krijgen", aldus Staelens.

"Blijkbaar zou dat weer een fabeltje zijn en zal het weer moeilijk worden om sommige posities in te vullen, voornamelijk scorende spelers dus." Bestuurslid Yvan Vandamme reageert: "We zijn in een fase waarbij we ons preventief laten adviseren omdat we de club van een vzw naar een cvba willen veranderen."

Vandamme laat ook nog weten dat er intern over de uitspraken van Staelens gesproken moet worden. Met het wedstrijdverloop van afgelopen zaterdag kan hij ook niet leven. "Ik eis tegen Club Brugge een rechtzetting van de zwakke prestatie van zaterdag. Het is niet omdat we gered zijn, dat er ploegen zo over ons heen kunnen voetballen", vertelt Vandamme aan HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties