Reactie Wils na opnieuw vier tegengoals: "Frustrerend"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Wils na opnieuw vier tegengoals: "Frustrerend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stef Wils beleefde geen leuke avond tegen zijn ex-club. Cercle Brugge ging tegen AA Gent in eigen huis met 1-4 de boot in. Voor de tweede week op rij slikt de Vereniging vier goals. De centrale verdediger zat verveeld met de situatie. Ook het opstootje met Asare bleef hangen.

Sander De Graeve in Brugge

De Gentse middenvelder kreeg het aan de stok met Wils na een duel. De doorgaans kalme Stef Wils ging door het lint nadat Asare hem iets toeriep. "Ik ga niet zeggen wat het was, zo kinderachtig ben ik niet. Hij trapte na en zei dan nog iets. Habibou kwam me zelfs zeggen dat hij niet wist wat Asare bezielde. Het is opgeslagen, ik kan goed onthouden", aldus de centrale verdediger van Cercle Brugge.

Cercle kwam al in de eerste helft 0-2 achter, maar na de treffer van Kabananga leek het geloof terug te komen. "Na de 1-2 was dat even terug, maar het was toch niet met volle overtuiging. Als je die gelijkmaker wil maken, moet je de kansen afwerken. Dat hebben we niet gedaan."

"Goals analyseren"

De Vereniging had niets meer te winnen, maar Wils wou van de twee laatste wedstrijden toch nog iets moois maken. "Vooraf konden we nog de rol van scherprechter spelen. Gent gaat nog voor plaats zes en volgende week is er de derby tegen Club dat voor de titel gaat."

De eerste van die twee laatste matchen liep dramatisch af. "Het frustrerende is vooral dat we opnieuw vier goals slikken zonder dat Gent veel uitgespeelde kansen bij elkaar voetbalde. Goals pak je niet zomaar, daar is een reden voor. We gaan het rustig analyseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties