Iedereen fit bij Zulte Waregem

Iedereen fit bij Zulte Waregem
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Met nog iets meer dan een week tot de bekerfinale komt er heuglijk nieuws vanuit de Gaverbeek: iedereen is fit bij Essevee.

Aernout Van Lindt in Waregem

Idrissa Sylla is hersteld van een hersenschudding - opgelopen in een oefeninterland tegen Iran - en ook Jens Naessens en Mbaye Leye werken naar hun beste vorm toe. "Leye speelde eerst tien minuutjes, dan een halfuur. Wat ik dit weekend doe? Dat weet ik niet, een goed antwoord kan je daarop niet geven. Het gaat in stijgende lijn en zo moet het blijven gaan", maakt Francky Dury plastisch duidelijk.

En ook de huurlingen van Malaga zijn allen terug klaar voor de strijd: "Olinga was eventjes terug naar Kameroen om een en ander te regelen, Anderson had wat last van zijn rug. Ik probeer altijd correcte selecties te maken, maar ze waren bij Malaga ook altijd 19e/20e man in de selectie. Ze hebben dus niet al te veel ervaring met op het veld staan en een winnaarsmentaliteit krijg je maar op het veld."

"Het waren in Malaga geen certitudes, maar dat betekent niet dat het geen talenten zijn. Integendeel, ze hebben veel talent. Ze moeten wel over inhoud beschikken, want ze staan dicht bij selecties voor hun nationale ploeg", is de oefenmeester duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties