Reactie Zukanovic: "Hoe denk je dat we ons voelen?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Zukanovic: "Hoe denk je dat we ons voelen?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent verloor vanavond in eigen huis tegen Zulte Waregem met het kleinste verschil. De Buffalo's verspeelden zo ook de laatste kans op play-off 1. Die klap kwam aan in Gent, ook bij Ervin Zukanovic.

Sander De Graeve in Gent

Wanneer Zukanovic gevraagd wordt na de sfeer in de kleedkamer achteraf, reageert de Bosniër laconiek. "Hoe denk je dat we ons voelen? Ik denk dat je het wel weet. Iedereen is natuurlijk aan het lachen, hé."

Gent bleef, opvallend genoeg, nog een poos na de 2-2 in Kortrijk op de nul spelen. De spelers kregen die informatie tijdens de match blijkbaar niet helemaal door. "Bij de rust wisten we dat het in Kortrijk 2-0 was, ja. Tijdens de match werden we niet echt op de hoogte gehouden, of dat iets uitmaakte? Volgens mij niet."

"Liepen 90 minuten achter de bal"

Na een tijdje sijpelde die informatie wel door. "We begonnen erg rustig, met een laag tempo aan de tweede helft omdat we de score wisten. Misschien konden we wel winnen als we meer drang naar voren hadden." Over het balbezit was Zuka ook ontevreden.

"We liepen negentig minuten lang achter de bal. Ik denk dat Zulte Waregem 80-90% balbezit had", aldus Zukanovic met zin voor overdrijving. "Tegen Zulte Waregem krijg je het dan moeilijk. Ze speelden goed en maakten het verschil op het middenveld."

"Over play-off 2 wil ik het nog niet hebben"

Gent moet nu in play-off 2 de wei in tegen Lierse, Oostende en Waasland-Beveren. "Daar wil ik nog niet aan denken, wanneer de tijd rijp is, zal ik er wel aan denken. Dat we nu absoluut dat Europees ticket moeten halen, daar wil ik het ook nog niet over hebben", aldus een erg teleurgestelde Ervin Zukanovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties