Reactie Coosemans trots op verdediging: "Was een plezier met hen te spelen"

Tamara Vereecken
| 3 reacties
Coosemans trots op verdediging: "Was een plezier met hen te spelen"
Foto: © SC

Amper negen tegengoals in twaalf wedstrijden, het zijn mooie statistieken voor Waasland-Beveren. Voor geen enkele ploeg was het nog evident om te winnen tegen de Waaslanders want scoren tegen het goed georganiseerde blok achterin bleek geen makkie. Doelman Colin Coosemans is dan ook terecht trots.

Door Tamara Vereecken

In z'n laatste twaalf duels pakte Waasland-Beveren 19 op 36, het verloor amper één keer en slikte slechts negen tegendoelpunten. Al wil Colin Coosemans hiervoor niet alleen de credits opstrijken. “Dat is ook de verdienste van de verdediging. Het is voor een keeper niet makkelijk bij een ploeg die vecht tegen degradatie, dus moet ik zeker de jongens voor mij bedanken. Ik denk dat we een fantastische vertrouwensband hadden, het klikte. Het was een plezier om met die jongens samen te spelen.”

Rami Gershon was lange tijd geblesseerd, begin februari maakte hij z'n comeback. Hoe belangrijk was zijn terugkeer in jullie verdediging? “Heel belangrijk. Dat was ook onze sterkte in het begin van het seizoen: wij waren perfect op mekaar ingespeeld, wisten wat we van mekaar konden verwachten. Rami is echt een beest, dan ben je als keeper gewoon meer op je gemak. Het is echt een fantastische jongen waarop we verder kunnen bouwen, het zou goed zijn voor de club als we die kunnen houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties