Ceulemans na vertrek bij Cappellen: "Ik mis de Jupiler League wel"

Nicola Cantoro
| 11 reacties
Ceulemans na vertrek bij Cappellen: "Ik mis de Jupiler League wel"
Foto: © SC

Jan Ceulemans maakte een einde aan de samenwerking met derdeklasser Cappellen FC. Nu hoopt hij terug een stap hogerop te kunnen zetten. Een eersteklasseclub heeft de voorkeur van Caje, al hebben er zich nog geen clubs gemeld bij Ceulemans.

“Wij hebben beslist om in vriendschap uit elkaar te gaan. We willen allebei een andere weg inslaan. Ik denk dat ik op een moment ben gekomen om iets anders te doen. Als het kan een stap hogerop uiteraard”, zegt Ceulemans aan Voetbalkrant.com.

Terug trainer worden in eerste klasse lijkt de ambitie van Ceulemans. “Het is nog afwachten wat de mogelijkheden nu zullen zijn voor mij. Hopelijk vind ik snel een andere ploeg en kan ik nu trainer worden in eerste of tweede klasse. Ik heb altijd die ambitie gehad. Maar in het voetbal is er niets zeker.”

"Ik ben niet tevreden over mijn seizoen bij Cappellen. We staan pas negende. We staan wel tweede in de derde periode, maar daar zijn we niets mee. Cappellen heeft geen licencie om over te gaan. Dat was een beslissing van het bestuur, maar als je het financieel niet aankan, dan ga je beter niet over naar tweede klasse", zegt Ceulemans.

“Ik mis de Jupiler League wel een beetje”

“Nu zal ik de opties gaan bekijken en als er iets is dat mij aanstaat, dan zal ik die opties zeker bekijken en praten met het bestuur over wat er allemaal mogelijk is. Er hebben zich tot nu toe nog geen clubs gemeld bij mij. Ik hoop dat dat wel snel zal gebeuren. Ik zal dan wel zien wat er gaat gebeuren. Nu wacht ik gewoon rustig af. Ik mis de Jupiler League wel. Als trainer met een pro licence wil je uiteraard zo hoog mogelijk coach zijn”, besluit Caje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties