Famille des Rouches reageert op tweet Mpoku: "Zo reageert de jeugd nu eenmaal"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 43 reacties
Famille des Rouches reageert op tweet Mpoku: "Zo reageert de jeugd nu eenmaal"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paul-José Mpoku tweette wel een heel opvallende foto. "Ik haat Anderlecht", stond te lezen in de tweet. De flankaanvaller haalde er heel wat kritiek mee in zijn nek. "Maar ik maak er geen probleem van", sust Eddy Janssis.

Door Cédric De Volder

Paul-José Mpoku belandde eventjes in het oog van de storm. De flankaanvaller van Standard liet immers een foto toe op zijn Twitter-profiel die haat uitdrukt richting RSC Anderlecht. De toon is meteen gezet voor de Clasico van aanstaande zondag, de landskampioen komt dan immers op bezoek in de Vurige Stede.

"Ik heb daar eerlijk gezegd geen probleem mee", aldus Eddy Janssis in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Het hoort nu eenmaal bij het geladen sfeertje in aanloop naar een wedstrijd tussen Standard en Anderlecht. Bovendien is de manier waarop typisch iets voor de jeugd."

"Ik werd deze week ook opnieuw geconfronteerd met een foto van een jonge Guillaume Gillet", besluit Janssis. "De aanvoerder van paars-wit poseert er met de duim omlaag voor het clubcafé van 'la Famille des Rouches'. Maar nogmaals: ik heb daar helemaal geen problemen mee. Die gasten zijn jong, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties