Atlético-voorzitter: "Courtois blijft nog een jaartje"

Nicola Cantoro
| 0 reacties
Atlético-voorzitter: "Courtois blijft nog een jaartje"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niemand weet voorlopig waar de toekomst van Courtois ligt. Een terugkeer naar Chelsea? Een overstap naar een andere club of een verlengd verblijf bij Atlético Madrid? Enrique Cerezo, de voorzitter van Atlético Madrid, heeft er alle vertrouwen in dat hij nog een jaartje bij Atlético blijft.

Vanavond kan Atlético Madrid beginnen met geschiedenis te schrijven in de heenmatch van de kwartfinales van de Champions League op het veld van Barcelona. De Madrilenen kunnen qua budget niet opboksen met de andere ploegen die nog actief zijn in de Chapions League. Daarom leent het vaak goede spelers. Dat deed Atlético drie seizoenen op rij met Courtois.

Het bestuur van Atlético hoopt daar nog een vierde seizoen aan bij te kunnen schrijven. Dat zegt Atlético-voorzitter Enrique Cereza aan radio Onda Cero. “Iedereen weet dat Courtois nog twee jaar onder contract ligt bij Atlético. Hij is nu al drie jaar bij ons en ik heb er goede hoop en vertrouwen in dat hij nog een jaartje blijft. Voor mij is hij op dit moment de beste doelman in Europa. We zullen nog zien wat Chelsea met Courtois zal doen, maar ik denk niet dat ze hem zullen verkopen”, zegt de voorzitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties