Reactie Coosemans rondt mijlpaal: "Nog specialer geweest met Club"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Coosemans rondt mijlpaal: "Nog specialer geweest met Club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Colin Coosemans was gisteren de enige in het Albertpark die het recht had om een feestje te bouwen. De doelman rondde immers op minuut 53 de kaap van 5.000 onafgebroken minuten onder de lat bij Waasland-Beveren.

Cédric De Volder in Oostende

"Het is speciaal om die kaap te bereiken", valt Colin Coosemans met de deur in huis. "Maar het zou nog specialer geweest zijn om het met Club Brugge te doen. Een carrière maakt rare wendingen, hé. Maar uiteindelijk ben ik tevreden dat ik mijn plaats heb gevonden bij Waasland-Beveren."

"Op naar de tienduizend", lacht de doelman. "Maar jammer genoeg komt er volgende week een einde aan de serie. Kenny Steppe zal de komende drie weken in doel staan. Ik speelde liever alle wedstrijden, maar kan die keuze wel begrijpen. De trainer wil iedereen aan het werk zien, hé. Bovendien hield Kenny me toch een volledig seizoen scherp."

"Arrogant om nu ambities uit te spreken"

De partij tussen KV Oostende en Waasland-Beveren eindigde overigens op een troosteloze 0-0. "Het was een partij op niveau van play-off 2. Maar we staan met die vier op zes wel nog aan de leiding in de groep. Al zou het arrogant zijn om nu ambities uit te spreken. Zeker na het seizoen dat we achter de rug hebben."

Coosemans was gisteren bovendien de gebeten hond voor de fans van the Kustboys. "Ik weet niet wat ik ooit verkeerd heb gedaan", besluit de goalie. "Die mensen hadden wellicht een paar pintjes te veel gedronken. Het doet me allemaal niets? En die ballenjongen? (lacht) Dat was een fan die een grapje in gedachten had."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties