Gudjohnsen: "Op deze momenten moet je karakter laten zien"

Gudjohnsen: "Op deze momenten moet je karakter laten zien"
Foto: © Photonews

Vorige week tegen Lokeren had Eidur Gudjohnsen nog een glansrol in de ruime overwinning. Tegen Anderlecht kreeg hij ook amper lijn in het spel van blauw-zwart. Een serieuze opdoffer voor de IJslander: "Collectief stonden we niet scherp."

Johan Walckiers in Anderlecht

"Het was duidelijk dat Anderlecht scherper aan de match is begonnen", aldus Gudjohnsen. "En als je daarvoor niet klaar bent, kan dit gebeuren. Collectief lieten we het afweten, we stonden niet scherp. Het ging niet om één of twee spelers, maar iedereen kwam te kort. En ik begrijp dat niet, want de laatste maanden stonden we zowel mentaal als fysiek heel goed."

Maar Gudjohnsen hield ook de goede luim er in en had een boodschap voor zijn ploegmaats. "Karakter toon je niet als het allemaal goed gaat. Dat toon je op momenten zoals deze. Dan moet je laten zien waaruit je gemaakt bent. Maar ik twijfel ook niet dat we ons gaan herpakken. We zien waar we in de fout zijn gegaan. We hebben een klap gekregen, maar nu moeten we laten zien dat we daar mee om kunnen gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties