Spelers vallen als vliegen: volledig elftal mist WK

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Spelers vallen als vliegen: volledig elftal mist WK
Foto: © Photonews

Het zat er al even aan te komen, en afgelopen weekend was het dan ook zover. Heel wat spelers lijken nu al zo goed als zeker een kruis te moeten maken over het WK in Brazilië van komende zomer. Zoveel zelfs dat we een volledig elftal kunnen samenstellen.

Topspelers als Radamel Falcao (Colombia), Kevin Strootman (Nederland), Theo Walcott (Engeland) en Victor Valdés (Spanje) moesten eerder al (zo goed als zeker) een kruis maken over het wereldkampioenschap. Maar de voorbije week maakten twee Rode Duivels het lijstje nog wat langer.

Christian Benteke liep een achillespeesblessure op en zal het gewicht van de aanval niet dragen in Brazilië. Bovendien blesseerde ook Koen Casteels zich. De derde doelman van ons land ligt een hele poos in de lappenmand met een knieblessure en moet wellicht ook afhaken voor het WK.

Volledig elftal in de lappenmand

Voetbalkrant.com stelde voor u een elftal op met spelers die er op het WK niet zullen bij zijn omwille van blessureleed. Voor sommige spelers wordt het nog een race tegen de klok, anderen zullen zeker nog in de lappenmand liggen tot na het WK.

Bekijk hieronder het elftal:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties