Vossen droomt nog steeds van Brazilië: "Maar ik vloek niet bij goede actie van Batshuayi"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Vossen droomt nog steeds van Brazilië: "Maar ik vloek niet bij goede actie van Batshuayi"
Foto: © Photonews

Jelle Vossen en Michy Batshuayi vochten gisteren een 'duivels duel' uit. De balans tussen beide spitsen bleef uiteindelijk in evenwicht. "Maar voor mij verandert er eigenlijk bitter weinig. Ik wilde zes maanden geleden ook absoluut naar Brazilië."

Cédric De Volder in Genk

Vossen 2 - 2 Batshuayi. Ook Marc Wilmots aanschouwde gisteren het duel tussen twee aanvallers die hengelen naar een ticketje voor Brazilië. Beide pionnen verlieten uiteindelijk het terrein met één doelpunt en een sterke prestatie op het request. "Of ik gevloekt heb na het doelpunt van Michy? Nee, zo ben ik niet." (lacht)

"Ik had Marc Wilmots voor de wedstrijd al zien zitten", gaat Vossen verder na afloop van de partij tussen KRC Genk en Standard. "Maar ik was eigenlijk niet bezig met zijn aanwezigheid. Hij had in het andere geval ook wel gehoord dat ik een doelpunt heb gemaakt, hé."

"Mijn ambitie is niet veranderd door blessure Benteke"

"Ik vloek ook niet als Batshuayi een goede actie of een doelpunt maakt", lacht de aanvoerder van de Limburgers. "Ik denk trouwens dat zo'n gedachten op den duur ten koste gaan van je eigen spel. Ik kijk dan ook niet graag naar andere jongens, maar ik wil zelf bewijzen dat ik een plaats in de selectie waard ben."

Vossen blijft desondanks een grote - en misschien wel de grootste - kanshebber om mee te vliegen naar Zuid-Amerika. "Ik praat daar eigenlijk niet graag over", besluit de spits. "Maar mijn ambitie blijft dezelfde als voor de blessure van Christian Benteke. Ik wil nog steeds enorm graag mee naar Brazilië. Dus eigenlijk verandert er voor mij amper iets."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties