Exclusief: Broos wellicht opnieuw trainer

Mattias Verhaeghe
| 22 reacties
Exclusief: Broos wellicht opnieuw trainer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans is reëel dat Hugo Broos volgend seizoen opnieuw aan de slag gaat als trainer. Broos houdt het in België wellicht voor bekeken en trekt naar het buitenland.

Door Mattias Verhaeghe

De ex-trainer van onder andere Club Brugge, Anderlecht en Racing Genk zit al enige tijd zonder club en hoopt volgend seizoen opnieuw aan de slag te kunnen. Die kans zit er dik in, maar dat zal wellicht niet in België zijn.

“In België is het op de één of andere manier over en uit voor mij”

“Ik wil enorm graag opnieuw trainer worden, en de kans is groot dat ik dat volgend seizoen daadwerkelijk ben, maar niet in België”, begint Broos tegen voetbalkrant.com. “Het is niet evident om werk te vinden in België. Op de één of andere manier is het hier voor mij over en uit. Maar ik voer momenteel gesprekken met buitenlandse clubs. Zij zijn blijkbaar wel geïnteresseerd in mij en sommige gesprekken waren al heel concreet.”

Over welke clubs het gaat, wou Broos nog niet kwijt. “Het zijn clubs uit verschillende landen. Ik sta voor alles open, ook voor Belgische clubs, maar ik trek meer dan waarschijnlijk naar het buitenland.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties